نقش مشاوره حقوقی در شروع، نگهداری و خاتمه کسب و کار
ما در این محتوا قصد داریم تا در مورد موضوع ” نقش مشاوره حقوقی در شروع، نگهداری و خاتمه کسب و کار ” اطلاعات مفیدی را در مورد ساختار حقوقی کسب و کار شرح دهیم، پس تا انتهای این محتوا همراه باشید.
ساختار حقوقی کسب و کار
برای شروع صحبت در مورد “ساختار حقوقی کسب و کار” با طرح این چند سوال ادامه میدهیم، و در فواصل متن به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
در ابتدای شروع یک کسب و کار، گرفتن مشاوره حقوقی چه مزیتی دارد؟
مفیدترین زمانها جهت مراجعه به مشاوره در کسب و کارهای نوپا چه زمانی است؟
آیا مشاوره اصولی حقوقی در بالابردن بهرهوری و پایین آوردن هزینه ها نقش دارد؟
ذهنیت ما در مواجهه با وکیل
در اولین مواجهه با موضوع مشورت گرفتن از وکیل و یا مشاور حقوقی فکر میکنیم میبایست در ابتدا دچار یک بحران حقوقی باشیم و پیشگیری از وقوع بحرانها قبل از وقوع برای ما دارای توجیه نیست و در ذهن خود تصویری از آن نداریم. اما در شروع یک کسب و کار در کنار مطالعات بازار، سرمایه گذاری زمانی و فنی در ایجاد محصول و روشهای اجرای کسب و کار ، داشتن نقاط رجوع درست حقوقی منجر به ریل گذاری صحیح مسیر کسب و کار میگردد.
اینکه بدانیم باید در چه قالبی فعالیت کنیم، دعواهایی حقوقی احتمالی علیه ما در چه دسته بندی هایی قرار میگیرند، چه مجوزهایی برای توسعه فعالیت نیاز داریم و پیش نیاز فعالیتهای ما داشتن چه نمونه قراردادهایی است اموری است که بسیار نقش مهمی را در استحکام سنگ بنای کسب و کار ایفا مینماید.
در خصوص نگهداری کسب و کار نیز میبایست خودمان به صورت منظم چک آپ حقوقی داشته باشیم و موضوعات را در تلفیق فنی و حقوقی بررسی نماییم
اما نکته مهم، یک پایان درست میتواند نقطهای برای یک شروع بهتر باشد ولی یک پایان تلخ شما را تا مدتها از کسب و کار دور می نماید.
نقش وکیل و حقوق در اقتصاد
یک ساختار حقوقی کارآمد منجر به کاهش ریسک شکایتها و از میان برداشتن موانع منتج به سکته و تعطیلی کسب و کار میشود. به عنوان مثال: اگر قراردادهای با پرسنل دقیق، شفاف و بازدارنده نباشد امکان طرح دعوا و یا ترک بی مورد کار افزایش مییابد. قابل ذکر است در صورتی که با تغییر قوانین ساختار حقوقی مجموعه اقتصادی هماهنگ نشود امکان توقف کسب و کار و نظارت مضاعف نهادهای دولتی و صنفی هم بیشتر میشود.
از اینرو داشتن یک ساختار ارجاع به وکیل و مشاور حقوقی و چک و کنترل امور مهم به صورت روتین و با برنامه از پیش تعیین شده منجر به توسعه اقتصادی و مانایی کسب و کار میگردد.
اما پاسخ به سوالات در ساختار حقوقی کسب و کار
در ابتدای شروع یک کسب و کار، گرفتن مشاوره حقوقی چه مزیتی دارد؟
این موضوع منجر به مواردی از جمله نمونه های زیر میشود:
- تعیین قالب شخصیت حقیقی و حقوقی
- جلوگیری از مشکلات مالیاتی، بانکی و بیمه
- کم کردن استرس های ناشی از ایجاد سازمان
- ایجاد عادت مراجعه روتین حقوقی در سیستم تیمی
مفیدترین زمانها جهت مراجعه به مشاوره در کسب و کارهای نوپا چه زمانی است؟
پس از بررسی فنی موضوعات و در زمانی که ریسک اقتصادی از توان مجموعه بالاتر میباشد.
آیا مشاوره اصولی حقوقی در بالابردن بهرهوری و پایین آوردن هزینه ها نقش دارد؟
قطعا هزینه مشاوره اولیه از حق الوکاله طرح و یا دقاع در دعوای حقوقی بسیار پایینتر میباشد و از سویی دانش نسبت به قانون منجر به افزایش درآمد و استفاده از مزایای و مشوقهای قانونی میشود.
کلام آخر
اگر در این محتوا پیشنهاد، نظر و یا سوالی دارید میتوانید در بخش دیدگاه همین مقاله ” ساختار حقوقی کسب و کار ” با ما به اشتراک بگذارید، کارشناسان ما در پادکست ایده پزی پاسخگوی شما خوانندگان گرامی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید